Ett smycke ett minne.

Smycket - länken till ditt hjärta

Vad betyder egentligen ett smycke för dig? För mig betyder ett smycke oftast att jag tänker på någon, oftast då på den som jag fick det av. Eller så kan det vara en speciell dag eller händelse som smycket får mig att tänka på. Därför är smycken en bra gåva.

Ett smycke kan man använda varje dag då det är lätt att bära med sig. Ett smycke kan vara ett minne av en mor, en far eller en käreste. Det kan vara ett smycke från någon som inte längre finns med oss men som ändå betyder väldigt mycket för dig. Ett smycke kan representera en relation, en osynlig länk till ditt hjärta som bara du kan känna. För din och andra som du vill dela med dig av den känslan om just den personens relation till dig är ett smycke ett vackert sätt att kommunicera den relationen.  

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Smycken för fest och vardag
Cart
Your cart is currently empty.