Mys i mörkret, Lyckligare kan ingen vara

Jag hade två biobiljetter över igår och datumet för dem höll på att gå ut. På kort tid var det inte lätt att få med någon. Killen kände sig osäker och tycker inte om att planera. Så frågade min vän men han fyller år på fredag och skulle få besök från Stockholm. Med en liten bebis så kunde han inte få ihop tiden.

Jag frågade pojkvännen igen. Till slut efter mycket gick han med på det. Med bara några minuter till bion blev jag tvungen att köpa en hamburgare på vägen.

När jag kom fram behövde vi välja bio. Med press på att köpa biljetter i tid tvingades vi snabbt välja en bio. När vi skulle köpa biljetterna visade det sig att vi inte kunde sitta bredvid varandra.

Då beslöt jag mig för att vi skulle ändra film. Det var ju hela idén om att vi skulle gå tillsammans att vi skulle få sitta och mysa tillsammans i biomörkret.

Så vi bytte film. Under ännu mer press valde vi Lyckligare kan ingen vara. Och vilken härlig film. Genomgående i filmen skrattade jag och mös. Från att haft en stressad dag på jobbet gick jag in i en helt annan sinnesstämning. Det var precis vad jag behövde. Så om du letar efter lite relationsmys, där ni kan skratta och mysa då ska du gå och se “Lyckligare kan ingen fara” jag rekommenderar den varmt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Smycken för fest och vardag
Cart
Your cart is currently empty.